fotograf Marius Augustin Popa

Image

Printre bunatati

Campina, 2 noiembrie 2018 – Cofetaria Iripan
Astazi a fost vorba despre maini harnice si pricepute, despre placerea de a bucura pe ceilalti cu rodul muncii tale, despre a face lucruri cu dragoste. Felicitari si succes pe mai departe, Irina!
Ah, era sa uit! Este greu, foarte greu sa rezisti intre atatea bunatati! 😂
Advertisements

Image

Bachata Workshop

Sambata, 1 septembrie 2018 – Salsa Miguel Studio – Bachata Workshop cu Oana Toader de la Elegante Dance Academy si Adelin Rusen de la Salsa Galaxy –


Image

Salsa Workshop

Campina, 22 septembrie 2018 – Salsa Miguel Studio – Salsa Workshop alaturi de Radu Nedelcu (Reino Latino Dance Academy) si Adina Pavel (Elegante Dance Academy).

 


Image

Bachata PW Workshop

7 iulie 2018 –  Salsa Miguel Studio – alaturi de Suzana Adelina Deak si Radu Nedelcu

 


Image

Concertul de Craciun 2017

Campina, 16 decembrie 2017 – Atelierul muzical Parohia Sfantul Nicolae Campina –

 


Image

Burse de merit 2017

Campina, 22 noiembrie 2017 – Colegiul National Nicolae Grigorescu

“Programul ‘Burse de Merit’ al Tenaris Silcotub a început în urma cu 13 ani, mai întâi la Zalău, apoi la Călărași, iar de șase ani și în Câmpina.
Este al 13-lea an consecutiv în care Tenaris îi premiază pe cei mai buni liceeni din Zalău, Călărași și Câmpina. Sunt acordate în total 300 de burse pentru elevii cu primele 300 de medii de la liceele din cele trei orașe.

Sunt 41 de bursieri – 39 de la Colegiul Național “Nicolae Grigorescu” și doi de la Colegiul Tehnic Forestier. Sunt liceeni care au încheiat anul școlar 2016-2017 cu medii generale cuprinse între 9,97 și 10 și care, condiție de bază, au avut o purtare exemplară. Astăzi, la sala de festivități a Colegiului National Nicolae Grigorescu, elevii au primit diplomele de merit din partea Tenaris Silcotub, iar banii le vor fi virați în conturi. Valoarea unei burse este de 1.500 lei.” (sursa text: campinatv.ro/news )


Image

18! Majorat Stefania Dalia

Campina, 6 octombrie 2017 – Club Montana –